Okulumuz Hakkında

Hüseyin Temizel Anaokulu
FATİH MAH. OKUL SK. HÜSEYİN TEMİZEL İLK VE ORTAOKULU SİTESİ HÜSEYİN TEMİZEL İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 15/1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
0 (216) 311 1876
0 216 311 9158
https://huseyintemizelanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Cumhuriyetin temel kazanımları ve Türk Milli Eğitim amaçları doğrultusunda öğretmen ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu, eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar çizgisinde, modern teknolojinin eğitimde kullanılabilecek tüm araç ve gereçleri ile donatılmış,çağdaş ikelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş,kaliteli,seçkin ve en iyi okul olmaktır.

MİSYON

Bizler,cumhuriyetin temel değerleri ve milli eğitim sisteminin ilkeleri doğrultusunda milli birlik bütünlük içinde iktisadi sosyal kültürel kalkınmanın desteklenmesi ve hızlandırılması için eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek ve araştırmalar yaparak okulumuzun etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve gelişmesini sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :165
Derslik :1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Öğretim Şekli

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Grubu 08:00-12:30 Öğle Grubu 13:00-17:30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Hüseyin Temizel Anaokulu Samandıra Kartal yolu üzerinde bulunuyor olup Kartal İlçesine 14 km. Sancaktepe İlçesine 13 km. uzaklığındadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Fatih Mah. Yakacık Cad. Okul Sk. No: 15 Sancaktepe / İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları